Top-ads

Таро за Февруари ЗЕМНИ ЗОДИИ

Време за четене:
От Оставете своя коментар

Февруари 2018: Телец, Дева, Козирог


Любов и взаимоотношения – Страшният Съд
Освобождение. Нещо си отива, друго идва. Отдавна отправяни молби се чуват и откликват. Можете да трансформирате напълно взаимоотношенията и комуникацията си, да се освободите от връзки, които са ви ограничавали и да укрепите/създадете контакти с хора, с които говорите на един език. Възможно е февруари да постави пред вас необходимостта от прошка след конфронтация с някой, след думи на осъждане и обвинения, включително и на самоосъждане и упреци към самия себе си. Ако имате смелостта да се разголите сами пред себе си, да видите своите тъмни и да оцените своите светли страни, в края на месеца ще се усетите съвсем нов човек, с нова нагласа и визия за здрави отношения и връзки.

Финансово състояние – Императорът
Стабилно и това толкова ви подхожда. Земните зодии са тези, които осигуряват ресурсите и винаги поддържат резерв, не само заради себе си, а заради сигурността и нуждите на своите близки. Умението ви мъдро да управлявате финансите си, сега ще ви се отплати и не че ви е нужен съвет (защото вие си го знаете), но добре преценете възможностите си и поставете лимит – не е нужно да разклащате стабилната си основа, заради капризите на някой друг. Касичката е във ваши ръце.

Емоционално и физическо здраве – Колесницата
Привидно сте стабилни, уверени и непоклатими, но е възможно в себе си да усетите дисбаланс – чувство, че трябва все да сте мобилизирани и събрани, а вече ви се иска да поотпуснете малко юздите и да се отпуснете, да се разлеете на дивана. Е, не, няма да имате тази възможност, през февруари вие сте хората, на които другите ще разчитат да ги изведете напред, да ги преведете през нестабилния период, затова осигурете си време за почивка и достатъчно сън, макар че е възможно собствените ви тревоги да нарушават покоя на съня. Вие обаче знайте, че сте на финала, издържахте и се справяте добре!Карти: Tarot of the New Vision


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара: